Give us 90 days and we will change your life – 90 day challenge

    21/90 change your mind change your life
Heb jij moeite met:
– afvallen en/of spiermassa opbouwen
– stress (veel gedachten) & loslaten
– motivatie & wilskracht
– doorzettingsvermogen & focus

Wij zijn op zoek naar een aantal deelnemers die mee willen doen aan onderzoek van een nieuw programma waar jij 3 maanden lang volledig wordt begeleid door een team van specialisten om dit te veranderen, jouw mindset te overwinnen en jouw persoonlijke doelen te behalen op basis van de nieuwste wetenschappelijke studies.

Het team van specialisten bestaat uit:
– voedingsdeskundigen
– neuroplasticiteit mental therapeuten
– bewegingexperts

Voeding

Wij kijken naar jouw huidige voedingspatroon en je krijgt een voedingsseminar waarin de wetenschappelijke kennis over voeding met jou wordt gedeeld. Daarnaast krijg je diverse recepten ter inspiratie. Ook krijg je begeleiding wat, welke tijden en hoe voeding jou kan helpen naar een gezonder gewicht, strakker lichaam en/of meer spiermassa. Je leert hoe voeding jou meer energie kan geven, je kan helpen fitter te worden maar vooral wat haalbaar is en bij jou past.

Beweging

Moeite met sporten en bewegen? Wij helpen jou op weg! met een schema en een bewegingsplan en functionele training over het lichaam weet jij straks hoe jij het beste jouw lichaam weer fitter en mobieler kan maken. Het resultaat is een fitter, strakker en sterker lichaam!

Mind

In onze hedendaagse maatschappij is iedereen druk, druk, druk. De hoeveelheid burn-outs neemt enorm toe en veel mensen voelen een constante druk. Daarom gebruiken wij neuro-wetenschappelijk bewezen programma’s die helpen bij het ontwikkelen en vergroten van je wilskracht, zelfverzekerdheid en positief denken en rust in je hoofd. Zo hebben we de masterclass die in groepsvorm wordt gegeven en met een uitgebreide ‘nazorg’ en kun je bij ons 1-op-1 consults inplannen zodat je op individueel niveau wordt geholpen. Tenslotte kun je ook mee met onze retraites.

Wil jij leren om los te laten? Wil jij leren hoe je beter kunt ontspannen en wil jij een rustige en kalme mind? Wil jij leren om je beter te kunnen concentreren en hoe je focus kunt aanbrengen? Wij maken gebruik van een neuro-wetenschappelijk bewezen programma die helpt bij het ontwikkelen en vergroten van je wilskracht, zelfverzekerdheid en positief denken en rust in je hoofd. De masterclass is ontwikkelt voor degene die last hebben van stress, in een burn-out zitten of zich overspannen voelen. Ook als je veel zorgen hebt en dit moeilijk kunt loslaten, als je angstig bent of vaak negatieve gedachten hebt, de masterclass is daarvoor een ultieme uitkomst. Als je last hebt van onrustig en overmatige gedachten of als je slecht slaapt kunnen wij jou helpen.
Onze hoofddocent, Gil, heeft met al zijn studies en wetenschappelijke onderzoek dit project bedacht en kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. Tijdens de masterclass leer je in groepsverband hoe de mind werkt en wat je ermee kunt. Door het volgen van deze masterclass leer je hoe jij een kalme en rustige mind kunt bewerkstelligen.

Met het programma dat wij hebben klaarliggen kun je leren om de hersenen te her-programmeren en zo een kalme en rustige mind te ontwikkelen. Je leert om je focus en concentratie te verbeteren waardoor dingen die normaalgesproken veel kracht kostten ineens moeiteloos lijken te lukken! Met het volgen van deze masterclass leer je hoeveel wilskracht je hebt en kunt krijgen en kun je meer doorzettingsvermogen verkrijgen. Diverse verschillende technieken worden aangedragen om jou verder te helpen!

Hier nog even de voordelen die je kunt behalen op een rij:
• Leer om beter te kunnen ontspannen
• Leer om te gaan met stress en ook stress te verminderen
• Leer het overmatig denken te stoppen en de mind te kalmeren
• Leer om aanwezig te zijn in het hier & nu
• Leer je energie te verhogen en een minder uitgeblust gevoel te hebben

Over de docent

Het is meer dan alleen een lichaam, een brein of je voeding. Het is een complete levensstijl en Gil heeft zijn eigen leven geheel toegewijd aan de wetenschap hierachter. Hij combineert de traditionele leer zoals deze is ontwikkeld in het Oosten met de huidige wetenschappelijke kennis die er is in het Westen.

Gil werkt als internationaal:
• Bewegingstherapeut
• Epigentica voedingsdeskundige
• Psycho-sociaal therapeut
Hij is gespecialiseerd in neuroplasticiteit (breinplasticiteit) van de hersenen. Hiermee kun je oude gewoonten doorbreken en je hersenen her-programmeren om een gezonder gedachtenpatroon te bereiken.
Gedurende een periode van 12 jaar heeft hij al meer dan 3000 mensen succesvol verder kunnen helpen.

Lees meer over Gil

Gil Sol

De begeleiding

90 Dagen wordt jij begeleid in je beweging, voeding (recepten etc.) & mind, ontspanning en ademhalingstechnieken. Je krijgt toegang tot diverse workshops en seminars, dagelijks (app) contact, eet- en beweegschema’s, en meer!

Motivatie

Iedereen in de maatschappij wilt wel iets veranderen in zijn of haar leven, vaak vallen we in oude gewoontes en patronen! iedereen wilt, maar de de motivatie, doorzettingsvermogen en wilskracht mist vaak waardoor we doorgaan op de oude voet.
Het duurt 21 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren en 90 dagen om er een lifestyle van te maken.

Als je 90 dagen je lichaam en mind worden herprogrammeerd dan worden de nieuwe programmaś een automatisme en dan is je nieuwe levensstijl een feit! maar probeer maar eens zelfstandig 90dagen 100% dit vol te houden. in dit traject helpen wij jou hiermee volledig zodat je straks zelfstandig makkelijker door het leven kan. samen doorbreken de de oude patronen en creeren we nieuwe zodat jij het leven kan ontwikkelen wat jij wilt!

Emotionele verslaving

Luiheid, stress, lusteloosheid, lage energie, ongemotiveerd, spanning, druk in je hoofd. Al deze emoties ziet jouw lichaam als een chemische disbalance waar je net als alcohol, sigaretten etc. verslaafd aan kan raken. Dit betekent dat jouw lichaam een bepaalde gewoonte gewend is en als jij iets wilt veranderen probeert jou lichaam dit te saboteren om dezelfde oude emoties, gevoelens te behouden, dit is waarom verandering zo lastig is, omdat jouw lichaam emotioneel verslaafd is aan de gewoontes (chemishe disbalance ) in het lichaam. Tijdens onze gratis workshop leggen wij dit wat dieper uit zodat jij begrijpt waarom het zo moeilijk is verandering in je leven aan te brengen en tijdens de 21/90 leren wij je hoe je dit kan doorbreken en nieuwe gezonde gewoontes kunt aanleren.

Dopamine verslaving

Daarnaast is je lichaam en brein verslaafd aan snelle dopamine zoals chocolade, koolhydraten, Netflix, social media, masturbatie, shoppen, chillen, etc…Dit zijn allemaal dingen waar jij een quick fix van krijgt. Dit zorgt ervoor dat je hier verslaafd aan raakt en op korte termijn brengt ons dit verder weg van onze doelen. Als het lichaam en brein hieruit voldoening hebben gehaald, is er geen energie meer voor taken die minder snel dopamine geven. Dit zijn juist de taken die langdurige resultaten geven. We zullen dus de dopamine-opname moeten herstellen naar een meer gezonde balans.
Never give up don’t skip a day

Omdat dit een intensief programma is en wij als team er veel tijd in stoppen vragen wij altijd eerst een motivatie om te kijken of wij jou kunnen helpen. Wij zijn er voor jou! Wij stoppen alle tijd en energie in jou verwachten daarom ook dat jij net zoveel dedication hierin stopt! Wij ondersteunen, supporten, motiveren en helpen waar we kunnen! Als we er samen 100% voor gaan dan gaat het gegarandeerd samen lukken!

Gratis Introductie of intake consult

Omdat wij willen dat jij slaagt werken wij alleen met mensen die 100% dedicated zijn in het slagen van dit 90Day traject! Dit betekent dat wij alleen werken met mensen die er voor de volle 100% willen gaan! Hierom vragen wij een motivatie en volgt er een persoonlijk intake consult en gratis introductie workshop.

Message from one of our teachers

We wait for crisis, trauma, loss, disease and tragedy before we get down to looking at who we are, what we are doing, how we are living, what we are feeling, and what we believe or know, in order to embrace true change. Often it takes a worst-case scenario for us to begin making changes that support our health, relationships, career, family and future…

My message is: Why wait?

We can learn and change in a state of pain and suffering, or we can evolve in a state of joy and inspiration. Most embrace the former. To go with the latter, we just have to make up our minds that change will probably entail a bit of discomfort, some inconvenience, a break from a predictable routine, and a period of not knowing. The unknown is where all the magic is held! Let’s change as a choice, instead of as a reaction.
You can learn change in a state of pain and suffering, or you can learn change in a state of joy and inspiration.
The choice is yours

Kosten

50% korting – €499 voor 30 dagen
Voor het onderzoek gedeelte krijg je nu 50% korting op de normale investering van de 21/90 begeleiding. Hierbij investeer je dus in meer dan 15 jaar ervaring in jouw mentale en fysieke gezondheid. Ontwikkel meer motivatie en doorzettingsvermogen.
Normale prijs is EUR 999 per 30 dagen. Indien je in de maanden juli en augustus inschrijft, ontvang je 50% korting. Dit betekent EUR 499 voor 30 dagen. Minimale afname is 90 dagen.

Inschrijven voor gratis intake

Image is not available

Negativiteit, stress, spanningen bestaan niet meer voor mijn dankzij de masterclass

Patrick
Image is not available

Gil is een geweldige yoga teacher: hij het meteen door als je moeite hebt met een pose en helpt dan net zolang (met props en aanwijzingen/aanpassingen) totdat de pose prettig voor je aanvoelt. Hele fijne combinatie yang(uitdagend) en afsluitend yin (totale ontspanning).

Josine Langeslag
Image is not available

Aan het einde van deze les voelde ik diepe rust, zoals je voelt bij geslaagde meditatie. Les is mentaal zeer uitdagend.

Melissa Chen
Image is not available

Professionele docent en daardoor een hele goed les. Erg goed voor mijn rug!

Judith van Loenen
Image is not available

Toples en super fijne docent!

Lisanne van Sonsbeek
previous arrow
next arrow
Slider

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

nl_NLNederlands
× Hoe kan ik je helpen?